iPhone 7 Plus javítás

iPhone 7 Plus kijelző csere
iPhone 7 Plus kijelző csere

Leggyakrabban leejtés és ütődés során sérül a kijelző (törés, karcolás, repedés). Előfordulhat azonban az is, hogy szoftveres úton hibásodik meg (képernyő fagyás, nem érzékelő kijelző). A javítás mindkét esetben a kijelző cseréje. Javítási idő: 20-30 perc.

iPhone 7 Plus akkumulátor csere
iPhone 7 Plus akkumulátor csere

Azt tapasztalod, hogy készüléked a szokásosnál jóval gyorsabban merül vagy már nem is tudod maximálisan feltölteni? Feltehetőleg az akkumulátorod hibásodott meg, melynek cseréjét 20-30 perc alatt elvégezzük.

iPhone 7 Plus hátlap csere
iPhone 7 Plus hátlap csere

A hátlap cseréje leginkább törések, repedések, deformálódás és egyéb felületi sérülések következtében javasoltak. A csere folyamán a készülék minden alkatrészét ki kell szerelnünk a hátlapból, ezért a javítás időtartama kb. 50-60 perc.

iPhone 7 Plus alaplap csere
iPhone 7 Plus alaplap csere

Az iPhone 7 Plus alaplap cseréje csak a legvégső esetben indokolt, amikor máshogy már nem menthető, vagy gazdaságosan nem menthető a készülék. Mivel az alaplapok változóak, csakúgy, mint készletünk, szerviz előtt egyeztess kollégáinkkal!

iPhone 7 Plus dock csatlakozó csere
iPhone 7 Plus dock csatlakozó csere

Ha a készüléked egyáltalán nem tölt, könnyen lehet, hogy annak dock csatlakozója hibásodott meg. Az alkatrész hibája hatással lehet az EarPods által továbbított hangok minőségére is. Az alkatrész cseréje nagyjából 15-20 perc.

iPhone 7 Plus előlapi kamera csere
iPhone 7 Plus előlapi kamera csere

Az előlapi kamera meghibsodásával általában szoftveres hibák (pl.Kamera app vagy az iOS rendszer lefagyása) járnak, de előfordulhat, hogy az elkészített képekkel, illetve a hátlapi kamerával is gondok akadnak. Az alkatrész cseréje kb. 25 perc.

iPhone 7 Plus beszédhangszóró csere
iPhone 7 Plus beszédhangszóró csere

Amennyiben a készülék telefonálás közben recsegő, torz hangot ad, vagy rosszabb esetben egyáltalán nem szól, valószínűleg a beszédhangszóró mondta fel a szolgálatot. Ilyenkor a hangszórórács tisztítása vagy hangszóró csere szükséges.

iPhone 7 Plus bekapcsoló szalagkábel csere
iPhone 7 Plus bekapcsoló szalagkábel csere

Az alkatrész meghibásodására utal, ha a készülék nem reagál a bekapcsoló-, némító-, hangerő gombok megnyomására vagy a (bekapcsolt) vaku fotózáskor nem villan fel, esetleg a felső mikrofon nem rögzít hangot. A javítás ideje megközelítőleg 40-50 perc.

iPhone 7 Plus hátlapi kamera csere
iPhone 7 Plus hátlapi kamera csere

Ha a készített fotóid zajosak, homályosak, a hátlapi kamera meghibásodására kell gondolnod. A probléma jellege lehet szoftveres, ez a szerencsésebb eset, de lehet, hogy a kamerák cserére szorulnak. A munkafolyamat 40 percbe telik.

iPhone 7 Plus vibramotor csere
iPhone 7 Plus vibramotor csere

Az iPhone 7 Plus vibramotor cseréje oldja meg a problémát, ha a készüléked az utóbbi időben tompán, akadozva, vagy egyáltalán nem rezeg. Szerviztechnikus tapasztalt kollégáink rövid időn belül elvégzik a vibramotor cseréjét.

Az Apple 2016 szeptember 7-én mutatta be az adott év új phabletjét, az iPhone 7 Plust. A legnagyobb újdonság, hogy az Apple most már hivatalosan is víz- és porállónak titulálja a készüléket. A legsűrűbben szükségessé váló javítás a törött kijelző cseréje, illetve a megközelítőleg 1,5-2 év használatot követően elfáradt akkumulátorok cseréje. Legyen szó akár a fent említett meghibásodásokról, akár valamely más periféria működészavaráról, budai látványszervizeinkben azonnal javítjuk iPhone 7 Plus készüléked.