iPhone 7 Plus hátlap csere
79.990,- Ft

A cserélendő iPhone 7 Plus hátlap

A sérült, karcolt hátlap leginkább esztétikai szempontból előnytelen. Ráadásul az Apple külön felhívta a figyelmünket arra, hogy egyik telefonja könnyebben karcolódik. Bizonyos esetekben előfordulhat azonban, hogy a deformálódott hátlap nyomja a belső alkatrészeket, így azok is veszélybe kerülnek. Ilyenkor a hátlap mielőbbi cseréje indokolt.

Szervizeinkben szereletlen hátlapokkal dolgozunk. Hogy ez mit jelent? Nem az előre legyártott, minden alkatrészt magábafoglaló hátlapokat vásároljuk meg és szereljük be a javítandó készülékekbe, hiszen ezen alkatrészek magukban rejtik a további hibák lehetőségeit. Így tehát a készüléked gyári alkatrészeit egyenként leszereljük a sérült hátlapról, majd felszereljük azokat az új, sértetlen darabra. Ez azonban rendkívül időigényes munka és módfelett nagy odafigyelést igényel. Éppen ezért azt ajánljuk, kizárólag olyan szervizbe vidd a készüléked, ahol garanciát vállalnak saját munkájukra - mi 6 hónap jótállást adunk minden javításunkra.

Az iPhone 7 Plus hátlap csere menete

A telefon alsó részén található 3.4 mm-es biztonsági csavarok eltávolítása után már viszonylag egyszerűen leemelhetjük a kijelzőt a házról. Rendkívüli figyelemmel kell azonban eljárnunk, hiszen ha kárt teszünk a kijelző csatlakozó szalagkábeleiben, illetve a víz- és porállóságot is segítő ragasztócsíkban, könnyedén további hibákat kreálhatunk.

A szereletlen iPhone 7 Plus hátlapot gyakorlatilag teljes mértékben üressé kell tennünk. Azaz minden egyes alkatrészt eltávolítunk róla, majd ezeket áthelyezzük az általunk felhelyezendő, sértetlen hátlapba. Ez egy rendkívül időigényes munka, megéri azonban kivárni, hiszen a hátlapot leszámítva minden alkatrészed megtarthatod. Egy szereletlen hátlap felhelyezése a készülékre körülbelül 50-60 percet vesz igénybe.

Pro tipp

  • A cserélt hátlapon nem szerepel majd a készülék IMEI száma, ezeket szükség esetén online kérdezheted le

  • Szerelési nehézség: 8/10