iPhone 7 Plus hátlapi kamera csere
33.990,- Ft

A cserélendő iPhone 7 Plus hátlapi kamera

Ha a telefonoddal készített fotóid zajosak, homályosak, esetleg sötétebb foltokkal tarkítottak, akkor az iPhone 7 Plus hátlapi kamerájának meghibásodására kell gyanakodnod. A legtöbbször szerencsére a probléma forrása az alkatrész lencséjének koszolódása, amit egy gyors és alapos tisztítással könnyen megoldunk. Ha a kamera program lassan, késleltetve indul el, esetleg csak fekete képet mutat, akkor szoftveres jellegű a hibásodás, ezt újraszoftverezéssel tudjuk megoldani. Nem szabad elfelejtkeznünk arról sem, hogy a meghibásodásának okozója, akár az előlapi kamera nem megfelelő működése is lehet. Azonban, ha egyik megoldás sem segít, a hátlapi kamera cseréjére lesz szükség. Ez a munkafolyamat, a szervizünkben terheltségtől függően 30-40 percet vesz igénybe, amit akár egy forró kávé társaságában végig követhetsz.

Az iPhone 7 Plus hátlapi kamera csere menete

A munkafolyamat a telefon kikapcsolásával kezdődik. Ezután a készülék alsó részéről eltávolítjuk a biztonsági csavarokat, így el tudjuk választani a készülék vázától a telefon kijelzőjét, majd a további biztonsági csavarok eltávolítása után le is tudjuk azt választani. Ezután hozzáférünk az iPhone 7 Plus hátlapi kamerájához, amit kiemelünk a házból, és újat helyezünk be. Összeszerelés után teszteljük a készüléket, hogy minden pontosan működik-e benne.

Pro tipp

  • Nem ajánljuk az otthoni javítás semmilyen formáját, hiszen a telefon szétszedése bonyolult folyamat, amihez tapasztalat és komolyabb eszközök szükségesek. Ezek hiányában akár még nagyobb problémát is okozhatsz a készülékedben.
  • Megkíméled magad a szerviz esetleges költségeitől, ha telefonodat egy minőségi tokkal látod el, ami megfelelő biztonságot nyújt neki. Üzletünkben minőségi iPhone 7 Plus tokok széles választékát nyújtjuk neked.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10