Látványszerviz

Látványszerviz

Látod, itt minden ennyire gyors és egyszerű!

A XXI. században már nem elegendő valamiről tudni - vagy sejteni, - hogy létezik, hallani és látni akarunk mindent. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a már megszokott videó megosztó portálok mellett a különböző közösségi oldalak is hatalmas hangsúlyt fektetnek a vizuális, mozgóképes megjelenésre.

Gyors és szakszerű Apple szervizeink mindamellett, hogy példaértékű szakmai múltat és tapasztalatot tudhatnak maguk mögött, többek között az imént említett látványorientált fogyasztóközösségnek köszönhetik, hogy sokak szerint idővel Budapest legjobb iPhone szervizévé nőtté ki magukat. Az iPhoneSzervizBuda.hu Magyarország első  Apple látványszervizeként ugyanis 2013-ban olyan koncepciót honosított meg, ami azóta is rendkívüli népszerűségnek örvend és napjainkra már gyakorlatilag minden budapesti iPhone szerviz követendő példaként tekint rá.

Nem is csoda, hogy az okoskészülékek korában igény van egy ilyen gyors és gördülékeny szolgáltatásra, hiszen személyes fotóinktól kezdve, fontosabb jegyzeteken keresztül a legszórakoztatóbb alkalmazásokig szinte minden ezen eszközeinken tárolunk, így értelemszerűen a lehető legkevesebb ideig szeretnénk nélkülözni őket egy esetleges meghibásodás alkalmával.

A Smart Clinic látványszervizeiben dolgozó szakemberek az iPhone javítások 90%-át a helyszínen, akár 1 órán belül elvégzik. Mindezen felül éppen várakozó ügyfeleink számára helyben lefőzhető, friss kávét, illetve vizet biztosítunk, időnként némi rágcsálnivaló kíséretében.