Mac OS telepítése, helyreállítása
10.000,- Ft

Ha az iMac, MacBook Pro vagy MacBook Air nem működik megfelelően az operációs rendszer telepítése vagy helyreállítása megoldhatja a problémát. A telepítés és helyreállítás szükséges lehet akkor, ha a Mac operációs rendszere túl lassú, lefagy vagy el sem indul. Ilyenkor ezzel a szervizelési folyamattal gyorsan megoldhatóak a Mac OS használatának problémái. Tehát a lassabb programindítások megoldása egy megfelelően karbantartott, és felhasználójára optimalizált rendszer lehet.MAC OS telepítés

Pro tipp

  • Mielőtt szervizbe hozzuk a Mac-et fontos adatainkról mindenképpen készítsünk biztonsági mentést. Ezt akár havonta is ajánlatos lehet elvégezni. Mentést a legegyszerűbben a beépített időgép funkcióval készíthetünk.
  • Az operációs rendszer újratelepítése (clean install) csak akkor indokolt, ha más megoldást már nem találunk a probléma megoldására.
  • Mivel típusonként eltérő, hogy milyen operációs rendszert futtathat a Mac készülékünk, ezért érdemes ezzel kapcsolatban előre kikérni szakembereink véleményét, ugyanis olyan eset is előfordulhat, hogy az adott gép a régebbi szoftverrel jobban működik mint a legújabb verzióval.