Vélemények

 

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs, Televíziós és rádiós műsorvezető

"Ahogy mindenki számára, nekem is fontos tényező egy olyan privát dolgokat tartalmazó eszköznél, mint az iPhone-om, hogy a szemem előtt történjen a javítása. Csak így tudhatom teljes biztonságban a magánjellegű dolgaimat, amik a készüléken vannak. A szerelők az iPhoneSzervizBuda.hu-nál teljes mértékben megbízhatóak és profik voltak. Már két alkalommal is segítettek olyan problémánál, amit a szolgáltatónál még teljes cserére ítéltek volna. A szervizben minden nagyon igényes, szép, és ami fontos, hogy tiszta is. Minden elvárásomat felülmúlva, kiváló szolgáltatást kaptam, ráadásul gyorsan, így nyugodt szívvel ajánlom bárki számára!

Köszönöm iPhoneSzervizBuda.hu!"

tankcsapda, tankcsapda iphone, tankcsapda szervizeltetés

Tankcsapda, magyar rockegyüttes

"Ahogy a zenénk, úgy az életünk is elég pörgős, és emiatt sajnos gyakran az iPhone húzza a rövidebbet. Most már tudjuk, hogy ilyenkor kizárólag az iPhoneSzervizBuda.hu-nál dolgozó srácokhoz érdemes jönni, mert ők bármit megoldanak! Ráadásul a mindössze 10 perces iPhone kijelző cserét a helyszínen meg is tudtuk várni, tehát teljesen meg voltunk elégedve. Az itt dolgozó szervizesek vagányok és igazán jó fejek, mi több bárki másnál jobban ismerik az Apple termékeit. Ja, és persze a rockot is szeretik. Hát kell ennél több?" – itt voltak a Tankok.

batiz, iphone 5

Batiz András, műsorvezető, szerkesztő, kormányszóvivő

A gyorsaság fontos, de nem minden. Mellette az ügyfélközpontúság legalább ennyire kulcskérdés. Az iPhoneSzervizBuda.hu-nál mindkettőben részem volt. Nem csak, hogy fél óra alatt elkészült a képernyő csere, de mikor teljes telefonház után érdeklődtem - kicsit megkopott a fekete 5-ös hátlapja az idők folyamán - lebeszélt róla a kolléga, mondván, hogy nem érdemes. Pedig könnyedén rá is beszélhetett volna. Spórolt nekem, ez ma ritkaság. Köszönöm!

Istenes Bence

Istenes Bence, televíziós és rádiós műsorvezető

Mivel gyakorlatilag az életem van az iPhone-omban, mind a munkámban, mind a privát életemben nélkülözhetetlen. Így ha probléma merül fel fontos számomra, hogy gyors és szakszerű segítséget kapjak. Az iPhoneSzervizBuda.hu-nál a srácok nagyon profik voltak és ami a legfontosabb, minden a szemem előtt zajlott, így biztonságban tudhattam az adataimat. Vidám, segítőkész a csapat, jó érzés bemenni a boltba. Mindenre van megoldásuk és kedvesen kezelnek. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm!

Csobot Adél

Csobot Adél, énekesnő, színésznő

Telefon nélkül el sem tudom képzelni az életem! Pontosabban - az iPhone-om nélkül. Ahogy már az előttem szólok is elmondták, én is az életemet hordozom benne nap, mint nap,  és hát valljuk be, ki az , aki velem egykorú és el tudja képzelni az életét üzenetek, hívások, szelfik és mondjuk Facebook vagy instagramra való posztolás nélkül? Nem lennének sokan. Fontos számomra a precizitás és a megbizhatóság: mindkettőt megtapasztalhattam az iphoneszervizbuda.hu-nál! Köszönöm nekik, hogy életem első Iphone-ját, amihez foggal-körömmel ragaszkodtam,sikerült újjá varázsolniuk! Ők most tényleg egy életet mentettek meg..

Náksi Attila véleménye

Náksi Attila, Lemezlovas, zeneszerző, zenei producer

"Keresnem kellett egy jó és megbízható iPhone szervizt telefonom számára. Nagyon jól döntöttem, mikor az iPhoneSzervizBuda.hu csapatához hoztam, mert profi módon és hozzáállással megjavították a telefonomat. Nagy megkönnyebbülésemre meg is tudtam várni a javítást, így csak nagyon rövid időre kellett mellőznöm, az amúgy már kulcsfontosságúvá vált iPhone-omat, ami a munkám és a magánéletemnek is elengedhetetlen része. Köszönöm ezt a színvonalas szolgáltatást Nektek."

Kasza Tibi vélemény

Kasza Tibor, Énekes, zeneszerző, műsorvezető

"Manapság már nem is kérdés, hogy az ember a telefonjában hordja a fél életét. Ez velem sincs másképp. Így, amikor bármi probléma felmerül az iPhone-omnál első kétségbeesett reakcióm után, megnyugvással tölt el, hogy tudom, hol fogják tudni orvosolni a bajt. Ez pedig nem más, mint az iPhoneSzervizBuda.hu, ahol mindenre tudnak megoldást találni, emellett kedvesek és segítőkészek a szervizesek. Külön szeretem, hogy mindig van hely a szerviz előtt parkolni, ami nagy előny, mikor siet az ember egyik munkából a másikba."

Gömbös László

Gömbös László (5x Kick-Box Európa bajnok, 3x Kick-box világbajnok, 2013 World Combat Games (küzdősportok olimpiája) 1.hely)

"Az iPhoneSzervizBuda.hu csapata végig nagyon profi volt, a helyszínen egy üdítő társaságában meg is várhattam a javítást. A teljesen halottnak nyilvánított iPhone-omról szoftveres javítással előcsalogattak olyan adatokat, évekkel korábbi, fontos fotókat, amikre nem is számítottam. Teljesen meg voltam elégedve mindennel, mindenkinek ajánlom is a fiúkat, kitűnő, gyors és szakszerű segítséget kaptam tőlük. Ezután is idejárok majd!"

Tokay Máté

Tokay Máté, Wakeboard világbajnok 2009

"Számomra különösen fontos az iPhone-om, hiszen a mindennapok ügyes-bajos dolgait (email-ek, internetes kommunikáció) mind ezen a készüléken végzem. Éppen ezért nagyon fontos nekem, hogy mindig működjön, minden körülmények között. Ha bármi gond adódik vele, csakis az iPhoneSzervizBuda.hu csapatához fordulok, nem véletlenül. Gyorsak, megbízhatóak, és sehol nem látott hosszúságú garanciát is vállalnak a munkára, ami egy fontos tényező. A szervizben jó hangulat mellett egy kellemes kávé társaságában várhattam meg a javítást, ami olyan gyorsan elkészült, hogy nem is hittem a szememnek. Néhány okos tanács után már mehettem is utamra, boldogan használva tovább a megszokott segédemet. Ezúton is köszi srácok!"

Wolf Gábor az iPhoneSzervizBuda.hu-nál járt!

Wolf Gábor, Marketing Commando

"Volt lépcsőn legurulás, szétázás a nyári özönvízben (táskában!), a fülhallgató drótjába akadt kilincs miatti falhoz csapódás, és dőlt rá spárgakonzerv főzés közben a kijelzőre. Ilyenkor összenézünk, “iPhoneSzervizBuda.hu!”, és 30 perc múlva olyan az iPhone mint újkorában. Az iPhoneSzervizBuda.hu európai színvonal - magyar árakon. Nem tudom, hogy csinálják: a személyzet mosolyog, a szerelők keze gyorsan jár, az üzlet szép és letisztult, a javításokra garanciát adnak. Vevőként az első választásom, vállalkozóként csodálom őket. Bár több ilyen cég lenne!"

Pierrot az iPhoneSzervizBuda.hu-nál járt!

Pierrot - énekes, producer, játékfejlesztő

"Boltokban és javító műhelyekben manapság ritkán ér meglepetés. Mármint kellemes. Az iPhoneSzervizBuda.hu azonban meglepett a pult mögül áradó kedvességgel, szolgálatkészséggel, magabiztossággal és nyilvánvaló szakértelemmel. Nem is szerviznek, inkább valamiféle elegáns orvosi rendelőnek tűnt a helyiség, ahol csupa rokonszenves, megbízható doktor dolgozik. Félve vittem be hozzájuk régi harcostársamat, de hamar rájöttem, hogy a lehető legjobb kezekbe került. Hamar megszűntek a riasztó kék-fekete sávjai és egy gondosan végzett műtét után teljesen felgyógyultan vihettem haza ismét. Azóta benne van az iPhoneSzervizBuda.hu telefonszáma is...!"

Rippel Feri az iPhoneSzervizBuda.hu-ban

Rippel Ferenc - artista, Guinness-rekorder

"Ha pozitív az életfelfogás, akkor a probléma keletkezésekor a megoldás is bekopogtat. Így történt ez velem a közelmúltban, amikor is az iPhone 6-osom egy 'pici' esést követően elég komoly javításra szorult. Hihetetlen, de azonnal ráleltem a legjobb iPhone szerviz oldalára, ahonnan egyenes út vezetett a gyors és 'fájdalommentes' megoldáshoz. Köszönöm ügyfélközpontú hozzáállást és a pozitív együttműködést. Csak ajánlani tudom mindenkinek."

Ördög Nóra iPhone szerviz ajánlás

Ördög Nóra - műsorvezető, szerkesztő

"A barátaim telefongyilkosnak hívnak… Nem tudtok olyan kárt felsorolni, amit én még nem okoztam volna szegény készülékeimnek: előbb-utóbb reped, hajlik, törik, zuhan, ázik minden, ami a kezem közé kerül. Pedig szeretem ezeket a kütyüket! Szenvedéllyel, igazán! Ezért is vannak annyit a kezemben. Ők a családom, ha a családom nem lehet közel. Ők a munkám, ha végre távol lehetek az irodától. A hírek, a barátaim, a világ. Ha nincsenek velem, furcsán érzem magam, talán függő is vagyok, nem tudom. Na jó. Ha nagyon muszáj, 20 perc ‘kikapcs' belefér. Ezért vagyok hálás, hogy itt ilyen gyorsan, egyszerűen és flottul orvosolják a problémáinkat. Köszönöm!"